*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Thursday, January 28, 2010

My Ooo My..!

Last weekend was the best weekend I've ever had. Boleh cenggitu. Hehe.. Cewah.. Tiba-tiba cakap macam ni.. Confirm ada something yang begitu membuatkan aku happy semacam kan..

23 Jan 2010 (Saturday)
Sape tau Sg Wang sinonim dengan ape? Kalau terror.. cuba teka. Hehehe.. Aku gi Sg Wang dengan fam aku sebab nak survey 'sesuatu'. Less than 10 kedai yang kitarang survey, akhirnya aku dengan mama berjaya rembat 'sebiji' seorang. Bapak aku yang tolong bayarkan. Memang happy sangat. Dah berbulan aku mengidam nak kan 'sesuatu' ni. Since 'dia' mula-mula kua dulu.. Aku terus tangkap cintan. Tapi masa tu mana la mampu lagi. Even now pun sebenarnya tak mampu pun tapi mujurla bapak ada. TQ so much bapak! I Love You So Much! (even bapak tak belikan pun.. kakak tetap sayang bapak cuma mungkin muncung tikus ni akan kekal muncungla sehingga kakak berjaya miliki si 'dia'. Hehe)

So now.. hari-hari ku makin ceria dengan ada nya si 'dia'. Still tak decide nak letak nama apa lagi sebab kalau boleh nak letak nama yang comel-comel tapi classy. Tah pape ek.. 'Sesuatu' pun nak letak gak nama.

So this is my 'sesuatu or dia'
Nokia n97 mini
(I'm cravin' for this handphone forevah!)

And this is for mama
Nokia X3
BTW, my boyfriend suggest letak nama 'sesuatu' tu nama Clara.. Sweet jugak.. Hurmmm.. Lemme think 1st

p/s: Aku pernah cerita pasal benda alah ni kat entry yang lepas.
p/s: Oh Mira!! Lepas ni tangan ko tidak akan lagi tumbuh ketuat or berkudis tatkala ko memegang 'sesuatu' ku ini.. ;p

to be continue..

2 comments:

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

eceh cehh cehhh mama pun tukar fon?? kang pasni mama ko facebooking ikut fon laa.. matik laa korang..

tunggu 5 tahun lagi kot ko baru tukar fon.. hehehe.. hp tuh memang cantik..

Live.Laugh.Love said...

mama aku pn sempat pow bapak aku.mujurla time tu bapak aku tiba2 pemurah(actually, he always pemurah pn)..oh jangan la mama aku ber FB.mmg mampos!hahaha..tah2 lebih dari 5thn kot kalau hp tu xrosak