*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Monday, February 14, 2011

Fuiyoo! Makcik Tokio Masuk Blog

First time ever makcik Tokio yang gemuk gendut diambil potretnya
Aku memang takut nak amik gambar kucing (Aku ada cerita kat entry ni)
But then bila fikir balik, takde kaitan semua tu

By the way, yang warna hitam putih tu la yang kena gigit dek Miko aritu. Now luka dia dah okay dah. Syukur alhamdulillah
Sekarang nak fikir nak letak nama apa untuk 2 ekor kitties ni

video

Suka aku tengok keletah anak-anak Tokio ni
Bila part kaki, ekor and telinga tergedik-gedik, tersenyum aku kejap
Comel amat

p/s: Seluar pendek adik aku jadi tempat alas untuk Tokio dan anak-anak. Hehehe

6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

comel la

E K A said...

alo cutenya babies...kaki dia kene tarik mengkarung ae

neway, tokio sgt la jelita,tingat kucing kat kampung...adeh

*loue me* said...

faiz: muka dia kecik tp badan besar

*loue me* said...

eka:entah la eka..tarik mengakrung ke mcm tu..kejap2 tergedik2 kaki, ekor dan telinga dia.cute

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

aku rasa macam nak culik je kucing ko tuh.. eeii geram.. tapi aku tau, kalau aku ambik mesti tokio akan cari aku sampai ke rumah aku.. menggelabah betul makcik tuh.. jegil2kan mata lagi!

*loue me* said...

kura: kalau ko culik,confirm lps ni tokio jadi nightmare ko.bkn stakat anjing menyalak je ko dgr..tokio pn akan mengiow suruh ko pulangkan blk anak dia