*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Saturday, March 5, 2011

Macam-Macam Manusia Ni

Aku ni jarang bukak website nuffie. Selalunya dalam seminggu ada la sekali dua aku bukak. Kalau rajin sikit 3-4 kali. Tapi takdela tiap-tiap hari pun bukak sebab bukannya ada banyak duit pun kat dalam tu.

Tah kenapa arini, aku saja la bukak. Disebabkan aku ada 3blog kesemuanya (1 personal blog, 2 blogshops), aku pun dok tengokla satu-satu. Tiba-tiba mata aku melekat kat keywords di personal blog aku iaitu blog ni

Ni keywords untuk 28/02/11
Mula-mula lempeng.
Yang pasal lempeng tu logik jugakla sebab  aku pernah buat entry pasal lempeng atau pancake di sini. Mungkin sebab tu keluar kat google

Tapi yang tak boleh blah nya, ada orang cari sugar daddy Kuantan???
Siap spesifik lagi. Nak yang kat Kuantan je. Sapela punya keje eh
Meh nak bagitau.. Kat sini takde sugar daddy Kuantan. Kalau ada pun sugar daddy, itu adalah boyfriend saya sendiri atau boyfriend my BFF.
Sorry~

Tapi ni lagi tak boleh blah
Datang blog aku sebab nak tau macam mana nak kira toto??
OMG! Aku tak pernah mengajar benda bukan-bukan okay
Insafla~

p/s: Masa baca keywords ni, serious aku rasa nak gelak guling-guling. Macam-macam betul orang ni eh
p/s: Maybe sebab aku asyik dok tulis sugar daddy sugar daddy, tu yang keluar kat Google tu :)

6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

sugar daddy????

*loue me* said...

faiz: ke ko yg search ni??malu nk mengaku lak

chepah said...

kira toto??haha xleh blah...
klako2...

*loue me* said...

pah:tau xpe..giler xblh blah.mesti budak baru belajar nk main no ekor ni

AkUiStInI3 said...

hahaha..reen..sgt lawak okeyh..i x penah pun baca blog u citer pasal sugar daddy,,apesal tb2 drg ni dok cari sugar daddy..haha..bab lempeng tu x pe la sbb u kan penah buat entry pasal pancake tu..tp,,tb2 lak sugar daddy..haha..lawak2..reen..i ada tagged u untuk join contest tau..sila jemput ke blog sy..

*loue me* said...

tinie: tu la pasal.bila i tgk keywords tu pn i rasa lawak.ada gak org dok cari sugar daddy.mcm2 btl